SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1.   Penyertaan terbuka kepada semua platform blogger namun tidak dibenarkan menggunakan domain atau subdomain yang mempunyai keyword terus kepada contest lynk. contohnya: contestlynk.com,contestlynk.blogreview,com,contestlynk.blogspot.my

 

Hanya satu penyertaan sahaja dari setiap peserta. Jika anda ada lebih dari satu blog sila gunakan blog terbaik anda untuk pertandingan. Satu penyertaan bermaksud hanya page/entry post yang telah diterima menyertai layak untuk bertanding.

2.   Penggunaan “hacking method” dibenarkan untuk hadiah kategori TOP SEO dan TOP CREATIVE, manakala bagi kategori TOP lynkUNDIpenggunaan bad traffic , autotraffic , bot dan sebagainya kemenangan akan ditarik balik dan diberikan kepada pemenang yang layak.
*Pihak penganjur tidak akan bertanggungjawab sebarang tindakan ban oleh pihak ketiga keatas anda.

3.   Pertandingan berlansung selama lebih kurang DUA bulan, bermula pada 
27 Oktober 2015 sehingga 27 Disember 2015. Pihak penganjur mempunyai hak untuk melanjutkan pertandingan jika perlu.

4.   Penyertaan diterima sepanjang tempoh pertandingan. 

5.   Pemenang akan diumumkan pada 
29 Disember 2015

6.   Hadiah akan diberikan dalam tempoh 3-14 hari bekerja bermula 30 Disember 2015


1.  

 

2.   Artikel mestilah unik dan asli iaitu tidak menciplak hasil penulisan orang lain. Jika pihak penganjur mendapat laporan tentang sebarang peniruan, penyertaan anda akan dibatalkan serta merta.

 

3.   Artikel mesti di terbitkan pada atau selepas 27 Oktober 2015. Jika artikel diterbitkan sebelum tarikh terlebut, tidak layak utuk menyertai pertandingan.

 

4.   Tiada had panjang minimun dan maksimum untuk artikel.

 

5.   Gaya penulisan artikel ialah bebas.

 

6.   

 

7.   

 

8.   

 

9.   Bagi yang berminat untuk memenangi kategori TOP lynkUNDI anda perlu menggunakan kreativiti anda bagi menarik minat pembaca artikel anda untuk klik pada CONTEST ID sebagai tanda mengundi anda untuk kategori tersebut. 

                Antara contoh yang boleh digunakan ialah :

           Klik sini sebagai undi saya untuk pertandingan ini

           Klik UNDI untuk saya memenangi sehingga RM4000 daripada 


1.   Daftar akaun di                       ( username dan email aktif anda )

 

2.   Tulis entry pada blog anda.


3.   Emelkan penyertaan ke contest@ lynk.my         dengan format :

 

< >Subjek /Tajuk emel : Join Contest Review lynk

 

Username di lynk :URL artikel/entry Review                        
Pengadil ialah penganjur itu sendiri.

1.   Keputusan pengadil ialah muktamad.

2.   Pengadilan kategori TOP SEO akan menggunakan mod “incognito windows” pelayar Google Chrome untuk menentukan pemenang.    

Pengadil akan copy paste link berikut di ruangan URL incognito windowsGoogleChrome-      https://www.google.com.my/search?q=conte...nk.my+2015-      

 

Halaman web peserta yang mendapat ranking tertinggi akan dikira pemenang.bagi kategori TOP SEO-      

 

Senarai CONTEST ID dengan jumlah undi paling banyak akan dikeluarkan pada hari pengumuman pemenang-      

 

Jumlah undi merupakan jumlah klik paling banyak daripada referral blog peserta sahaja akan dikira.-      

 

Jumlah Klik CONTEST ID daripada pautan referral selain blog peserta tidak akan dikira.-      

 

Pemenang akan ditentukan oleh pihak pengurusan lynk.my iaitu wakil syarikat HEXA COOPERATION SDN BHD-      

 

Penyertaan bagi kategori ini ditentukan melalui penggunaan grafik , gaya penulisan dan cara menarik pembaca yang sepenuhnya diadili mengikut kesenian peserta dalam menulis artikel.lynk.my.

6.   Setiap penyertaan yang diterima adalah layak untuk memenangi ketiga-tiga kategori yang dipertandingkan iaitu TOP SEO , TOP lynkUNDI dan TOP CREATIVE

Semua hadiah adalah dalam bentuk wang ringgit Malaysia yang akan dimasukkan

terus ke akaun pemenang. ( No akaun dan bank pemenang perlu diisi ketika mendaftar di 


 

*hadiah akan diposkan ke alamat yang diberikan melalui akaun di lynk.my


1.   Pemenang ditentukan pada 29 Disember 2015 melalui fanpages lynk.my ,

email , lynk.my , support.lynk.my dan melalui telefon jika peserta mengisi data lengkap ketika berdaftar di system lynk.my.
 

2.   Hadiah akan diberikan secara perpindahan internet bank

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Hubungi Saya....  

 lynk.my

Viewers /Kawan Klik, Duit Masyuuk.!...

RM10 AJER!?

WIN  -  WIN

Kalau bab percuma,

ramai yang minat benda free ni.

 

Tetapi masih ada yang sangsi,

mesti ada "udang di sebalik mee"...

 

Sudah tentu. dalam bidang apa pun,

"nothing is free"

 

Tetapi kena usaha sikit,

dan tak payah modal berbayar.

 

Modal yang perlu,

ada komputer, ada internet...

itu kena bayarlah.

 

Macam tak percaya?!

 

Baca seterusnya,

 

kalau nak jana duit sekarang juga!  

 

FREE!      FREE!..

 

ulang lagi...

 

              FREE!                 

Ada kawan jemput ke taklimat,

marketing guna blog. 

 

Kalau ikutkan, malas nak pergi.

Dah banyak taklimat macam ni saya dah  pergi.

 

Pergi juga, bukan apa,

masa tu kurang sibuk dan curious.

 

Buat di hotel, tak sangka,

ada makan free, 

taklimat pun free.

 

Tetapi apa yang memeranjatkan ialah

taklimat ini sungguh bermenafaat.

 

Ramai tak tahu.

 

Kenapa saya kata begitu?

 

Ia berkenaan portal web platform

buat income on-line tanpa modal

 

dan bagi peniaga, 

boleh merancakkan perniagaan

 

on-line / off-line ...

MARK ZUCKERBERG MALAYSIA?

Satu portal ciptaan anak muda Melayu

yang mungkin ikut langkah Zuckeberg..!

 

Memang mengujakan.

Portal baru ini kalau keluar ke persada antarabangsa,

boleh ketahap menyaingi Zuckerberg,

pereka Facebook yang terkenal tu.

 

Jadi, buat masa ini,

masih dalam edaran Malaysia sahaja.

 

Setakat minggu lepas sahaja ,

sudah ada lebih dari 5 000 000 viewers.

Itu pun belum 5 bulan pelancaran  

 

SEO link masih terus berlegar

di tangga teratas dalam google search.

Cuba google perkataan

lynk.my.

BRIEFCASE PROGRAM INI TIDAK BOLEH DI EKSPORT BUAT MASA INI!

 Hantar sahaja atau 'copy & paste' apa-apa artikel

Rebut peluang keemasan ini, dan jadi 'peneroka' awal.

 

Jangan lengah lagi, atau anda akan rugi.

 

KENAPA ANDA PERLU REBUT PELUANG INI? 

 

Jom!, kita lihat..

SIAPA? DARI MANA? BERAPA VIEWERS RM? JUALAN? ORDER?

Boleh disertai oleh mana-mana blogger

warganegara Malaysia.

OK,..malas nak klik…….

baca seterusnyalah!

Portal lynk.my mesra pengguna,

klik dan taip sahaja.

Sistem jalankan kerja.

Saya pendekkan URL Anda!

Contoh URL fungsi shortener,

katakan saya copy dan paste link ini:

Sudah semestinya ‘jerangkap samar’ ni

mengena rakyat Kedah,

tak kira yang gemar pekasam atau tidak.

Bagi kita, 1 UV dah mengena..!.

Kalau anda join sekarang…….

Hadiah RM4000 menanti anda!

Ada syaratnya….heh..heh..

Apa syaratnya?

JOM kita recce…

Tetapi, sebelum tu....

Minta Klik butang hijau ni,

Contest ID saya, untuk grab hadiah besar...

Test Market....Terima Kasih!

Anda Gumbira?....Dan Teruja?!...

JOM MASUK CONTEST NIH..

 

KLIK link ini:

http://support.lynk.my/Thread-CONTEST-REVIEW-LYNK-MY-2015

Atau klik banner bawah ni: 

Nampak tak? Tidak menarik langsung nak klik, lebih-lebih lagi ada perkataan ‘pekasam’ dalam URL tu.

Buat catatan intro di ruangan lain untuk link tersebut.

Contoh: (Untuk pengusaha pekasam yang target customer negeri Kedah sahaja)

anda buat catatan intro begini...

Maklumat visual berbentuk graf dan statistik.

Bagi kaki penganalisa data,

memang best kaedah ini...ala-forex gitu.

Data akaun kewangan anda :

wang yang dah terkumpul,

hasil pendapatan dari klik.

Lihat akaun bank kita

dan lihat pergerakkan duit terkumpul...

real time juga!

Pihak lynk.my  sedang buat road-show

dan promosi ke seluruh pelusuk Malaysia.

 

Anda boleh call  pihak lynk.my

dan tanya di mana mereka sekarang.

 

Kalau dekat, boleh join...

FREE jugak.

Apabila kita aplikasikan URL shortener ini ia akan jadi 

Dari Rakyat Malaysia Khusus Untuk Rakyat Malaysia

RAKYAT MALAYSIA DIDAHULUKAN

BUAT IKLAN...
RM10 SAHAJA!
APABILA KAWAN ATAU KLIEN ANDA KLIK !

"Nak tahu kenapa orang Kedah tak senang duduk kalau tak ada benda     ni?

...klik link ini"

IKLAN DAH LAH MURAH,
DAPAT MAKLUMBALAS LAGI!

Tumpuan sekarang hanya dalam negara dulu,

peluang untuk para bloggers

dan peniaga on-line Malaysia kejar peluang ini

sebelum portal ini 'dilepaskan' ke peringkat ASEAN

dan seterusnya antarabangsa.

 

Fasa pertama edaran wilayah ASEAN

akan bermula dalam tempoh terdekat:

Indonesia, Thailand, Singapura.

..maksud edaran ini, dalam konteks .

boleh / tak boleh join saja,

 

tetapi portal lynk.my boleh di akses

oleh seluruh maknusia dalam planet ini,

dengan hanya carian dalam

google URL: lynk.my.

NAK JOIN DAH LAH   PERCUMA!!....,

DAPAT JANA  DUIT LAGI! 

MACAM MANA NAK JOIN ?..

Pintu Ke ArahKecemerlangan Dah Terbuka Luas...

Buat Apa Tunggu Lagi..

Buka portal lynk.my

 PUBLISHER

Ikut Arahan Dan Langkah-Langkah Dengan tTertib

Share / Kongsi BLOG,

Artikel, Gosip, Dakwah, Motivasi, Renongan

Tahniah, Jemputan, FB Viral...

dengan kengkawan

1 sen bagi setiap klik!

@ RM10

bagi setiap 1000 Unique Visitors (UV) !

ANDA DIBAYAR KOMISEN

Sistem boleh detect dan reject repetitive klik dari satu address..

sebab tu di panggil Unique Visitors (UV)

OK! itu sebagai Publisher,...FREE! ajer.

Ramai penuntut-penuntut universiti guna platform    lynk.my cara ini

 

buat duit poket...senang-senang sahaja,

 

kalau rajin copy dan paste URL  

 

dapat juga  100-500 RM/bulan masuk poket

Sekarang sebagai ADVERTISER...pula! 

Sebagai Advertiser,

kena bayar.

Untuk mereka yang berniaga,

samaada on-line atau off-line.

Skim Publisher ,

dapat secara otomatik,

tak payah daftar lagi sekali

KALAU NAK BUAT IKLAN.. 

 

JOIN SEBAGAI

 

ADVERTISER..

Berbaloi tak?.....

Huuh..!.kata A.C, Berbaloi-baloi..!!.

Jangan bayar sampai ribu dollar US

macam ad sense

dan yang lain-lain seangkatan dengannya

Dengan RM10,

anda cover 1 Malaysia

dengan kos tak sampai 0.01 sen satu view.

Iklan anda akan terpapar dalam pencarian google

dengan segala kemudahan internet seperti biasa.

 

 Ada Meta tags atau keywords untuk iklan anda,

supaya mudah di cari di google atau YAHOO.

Otomatik iklan masuk google web crawler lagi!

Setiap klik dari viewers akan terus  ke Landing Page anda..

Dalam beberapa saat sahaja

website  atau blogsite anda

akan terus ke muka depan browser desktop

atau HP viewers.

Ada lagi kehebatan lynk.my   ni..

Anda  boleh fokus target viewer anda

samada nak  tuju 

setempat, semukim, senegeri, sedaerah

atau satu Malaysia..

 'Filtering system' tapis,

mana hendak ditujukan iklan, ke spesifik market,

segment atau grup.

PERAK

Seri Manjung

Malaysia

JOHORE

Kubang Kerian

SABAH

Iklan anda tidak membazir kerana salah target!

IKLAN ANDA TERUS TEPAT KE 

Ada feedback atau maklumat maklumbalas iklan anda!

Boleh track dan buat analisa

tentang keberkesanan iklan dan 

maklumat data terperinci:

Ingat!..Setiap klik adalah UNIK...

bukan klik ulangan viewer yang sama..

Real time!

Ya! real time! 

Dari Facebook, whatsapps, portal,

website, blog  dan lain-lain lagi

Boleh lihat keberkesanan

atau reponse terhadap iklan anda,

bukan sahaja dari ke hari, malah,

setiap minit dan saat!

URL SHORTENER !

Saya pendekkan URL tersebut jadi:

Bagaimana Buat Income Dengan Klik..

 

TANPA MODAL 1 SEN PUN.!..

Dengan kaedah  URL Shortener platform:-

tanpa bayaran , percuma sahaja...

Apakah kaedah yang di gunakan

untuk melonjakkan keberkesanan iklan / share anda?..

84f1eca78149/simple-app/?app=blog  

Ringkas dan menarik.! Perhatikan perkataan 'pekasam' pun hilang!

Amat bermenafaat jika kita hendak copy and paste URL pihak ke3, terutama untuk para Publisher

Applikasikan strategi ini untuk menarik viewers tekan URL.

(Minta ma'af. orang Kedah jangan marah...contoh ajer...)

Buat Income Dengan Klik..TANPA MODAL 1 SEN PUN.!..

Kerja Sambilan On-Line Di Rumah

Santai Santai Ajer

PAKEJ IKLAN ON-LINE TERMURAH!

Untuk anda,.. tak kira, suri rumah, pencen, penganggur, U student, form 3 / 5, tua, muda, darjah 6, fail UPSR, kaki whatsapps, gila FB., 24 jam desktop, peniaga..mat rempit....

Syarat kena tahu guna komputer

Oops! Lupa nak bagitau...

Duit yang U orang dapat tu,

dah terkumpul,

masuk terus ke akaun bank anda...

OK, sekarang anda dah tahu

kebaikkan dan faedah portal liynk.my ni…

 

.jom join!

ADA BONUS LAGI!

Penyertaan Adalah FREE!

Tak Perlu bayar aper-aper..

SASARAN!

Tetapi jangan ingat nak main klik-klik banyak kali. 

Bank in, taK boleh kerana tak ON-LINE

Ditulis dalam bahasa Melayu atau Inggeris sahaja.

Wajib memiliki akaun di lynk.my dan maklumat pengguna diisi selengkapnya bagi memudahkan urusan agihan hadiah

Wajib menulis review tentang system lynk.my

Wajib menulis tentang pertandingan ini termasuk senarai hadiah dan kategori yang dipertandingkan.

 TOP lynkUNDI

Tempat Pertama - RM500

Tempat Kedua - RM300

Tempat Ketiga - RM100

   TOP SEO

Tempat Pertama - RM500

Tempat Kedua - RM300

Tempat Ketiga - RM100

 ·        TOP CREATIVE

Tempat Pertama -RM1000

Tempat Kedua - RM500

Tempat Ketiga - RM200

Selamat Maju Jaya...Jumpa Lagi,

Semoga Anda Semua Sihat-Sihat Selalu!....

Sekian Dulu!...&...Selamat Mencuba!

Klik JOIN daftar sebagai

LYNK.MY CONTEST REVIEW 2015

Mohon jasa baik anda untuk klik butang di atas ini, kalau anda belum klik yang pertama tadi, tanda terima kasih dan sirratulrahim...

SPESIFIK MARKET
SEGMENT
GRUP

© 2023 by dwen, sue & associates. Proudly created with Wix.com

Kalau anda hendak saya buatkan iklan menggunakan Landing Page Website anda dengan harga RM50 sahaja. Contoh sepertimana di atas.

KEBERKESANAN MENGGUNA IKLAN LANDING PAGE

1. Satu muka surat sahaja

2. Rengkas dan padat

3. Penggunaan teknik visual dan animasi

4. Lebih menarik berbanding menulis blog

5. Direct - To - The - Point

6. Jimat dan murah berbanding guna flyers, banner dan bunting

7. Tidak perlu tunggu lama,  siap terus iklan

8. Jika menggunakan URL Shortener platform lynk.my, lebih mantap dengan Kelebihan sepertimana catatan di atas.

 

1. Sepanjang mana anda suka

2. Seberapa banyak gambar anda mahu tampal

3. Boleh tulis nota atau catatan anda

4. Meta Tags untuk SEO Google / Yahoo

5. Tajuk akan masuk dalam carian Google

6. Dipadankan dengan URL shortener

7. Domain adalah percuma

8. Boleh guna domain sendiri jika mahu

9. Landing Page kekal selagi aktif tidak di padamkan

10. Rekabentuk ikut tema dan design anda jika perlu

11. Boleh ubah / edit jika ada perkembangan baru, dengan kadar serendah RM10 sekali.

 

Ciri-Ciri Landing Page Anda

  Hubungi Saya....Jika berminat dan ingin keterangan lebih lanjut, melalui talian hp: 0134884121 atau guna borang contact di bawah ini: 

APA SYARATNYA NAK DAPAT HADIAH BONUS NIH!...

Untuk 50 penyertaan terawal 

Gajet Khas daripada ikedaikami.com

OK, kita semak apa- hadiah-hadiah dan kategori yang di tawarkan...

AWESOME!..
AWESOME!..
AWESOME!..

Terima kasih kerana bertanya. Anda akan dihubungi sebentar lagi.